Krydderbøffer med rodfrugter

Knorr
3
Average: 3 (5 stemmer)

Rodfrugter er et sandt vinterhit og kan både tilberedes i ovnen eller på grillen, hvis der stadigvæk er lidt sol tilbage på himlen. Bearnaise udgør er dejlig sauce til denne ret.

Ingredienser: 
500 g hakket oksekød
50 g soltørrede tomater, finthakkede
1 spsk grillkrydderi
1 spsk Becel Flydende
400 g kartofler
4 gulerødder
2 persillerødder
2 løg
1 brev Knorr Krydret Bearnaise Sauce
25 g Becel Flydende
2.5 dl minimælk
75 g landede oliven uden sten
Instruktion: 
Skræl grønsagerne og skær dem groft ud. Vend dem med lidt Becel og halvdelen af grillkrydderiet. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200°C i 30-35 minutter. Bland kødet sammen med hakkede, soltørrede tomater og resten af krydderiet. Form bøffer og steg dem på en pande i Becel. Tilbered saucen som beskrevet på pakken og hak de blandede oliven. Vend dem i saucen og server den til krydderbøffer med ovnbagte rodfrugter.
Dela

5 kommentarer

mette@

det ser lækkert ud...
tir, 2014-02-04 13:16
0

Miss Fatty

Mmm, det må jeg hellere prøve af. Jeg synes tit rodfrugter og hakkebøffer bliver lidt kedelige.
ons, 2014-02-12 09:55
0

Barb

lækkert
søn, 2014-04-27 07:29
0

mimmi

mums
ons, 2015-02-25 05:10
0

mimmi

mums
ons, 2015-12-02 21:04
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten