Korn-Otto

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
20min
Ingredienser: 
2 dl hvedekerner, perlebyg eller speltkerner
4 dl vand
3 spsk Knorr Grøntsagsfond
1 grovhakket gult løg
0.2 knoldselleri hakket i tern (2x2cm)
2 spsk madolie
100 g revet parmesanost
1 dl crème fraiche
1 æble i tern (2x2cm)
0.5 dl hakket persille
Saften fra en halv citron
Instruktion: 
1. Svits løg og knoldselleri i madolien. Tilsæt korn og svits dem i ca. 1min.
2. Tilsæt vand og Knorr Grøntsagsbouillon og lad det koge i ca. 10min.
3. Tilsæt creme fraiche og lad det koge i ca. 2min., vend derefter osten i retten.
4. Smag til med citronsaft og friskkværnet peber.
5. Top med æble og persille
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten