Kogt kylling i karry

Knorr
4
Average: 4 (5 stemmer)

Kylling i karry laves ofte med kyllingefilleter eller lignende, hvilket nogle gange er en skam, da man opnår en helt anden smagsoplevelse, når der bruges en hel kylling - så en aften, hvor du har lidt bedre tid i køkkenet er denne ret ideel. Kyllingen koges sammen med grøntsagerne, hvilket giver retten en enorm dybde og rundhed og skaber en fantastisk sammenhæng i retten. Rent praktisk er det heller ikke meget mere besværligt, da kyllingen snildt kan stå og passe sig selv i den tid den skal koge.  

80min
Ingredienser: 
1 hel kylling
1 l vand
2 gulerødder
1 citron
1 porre
1 løg
1 spsk salt
peber
2 spsk karry
1 spsk smør
1 bouillonterning
3 spsk soja
Instruktion: 
1. Citron, løg, gulerødder, porre skæres i store stykker og koges med kyllingen og salt og peberkorn i en time, til den er mør.
2. Tag kyllingen op, sigt suppen og pil kødet af skroget.
3. Pil løget, og skræl æbler og gulerødder. Skær det hele i små tern, og rist i en gryde.
4. Tilsæt karry og rist lidt videre. Kom 1 dl af kogevandet fra kyllingen, soja og boullionterningen i, og kog op.
5. Kom kødet i sovsen og varm den igennem.
6. Server med kogte ris.
Dela

5 kommentarer

mette@

lækkert
ons, 2014-08-06 12:44
0

JJ

ser godt ud
ons, 2014-08-06 12:47
0

loveidaanna

mums
fre, 2014-10-03 09:51
0

Lakridsen

mums
fre, 2014-10-03 22:48
0

mimmi

mums
søn, 2015-02-22 10:41
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten