Kødsauce med rodfrugter

Gæst
3.333335
Average: 3.3 (6 stemmer)
40min
Ingredienser: 
400 g hakket oksekød
1 stk løg
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
0.5 stk knoldselleri
3 stk gulerødder
1 dåse(r) flåede tomater
tsk oregano, timian, basilikum eller andre krydderier eller krydderurter
1 spsk vineddike
parmesanost til drys, 32+
Instruktion: 
Vask hænder.
Mål alle varer af.
Til kødsovs med rodfrugter: Pil løg og hak det.
Skræl knoldselleri og gulerod. Skær enderne af gulerødderne.
Riv selleri og gulerod fint, evt. på rivejernet i en foodprocessor.
Pil og knus hvidløg.
Åbn dåsen med flåede tomater.
Hæld lagen fra tomaterne. Hak tomaterne.
Varm olie i en tykbundet gryde. Brun kødet og rør godt.
Kom løg i gryden og steg nogle minutter med kødet.
Tilsæt hvidløg, grøntsager og krydderier.
Rør godt rundt i gryden. Læg låg på og lad retten småsimre 20 min. Hvis kødsovsen bliver for tør tilsættes lidt vand.
Smag til med eddike, salt og peber.
Til spagetti: Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på.
Kog vandet.
Kom spagettien i vandet og kog den efter den kogetid, der står på posen.
Hæld vandet fra spagettien.
Spis kødsovs til spagetti eller ris evt. med revet parmesanost.
Dela

4 kommentarer

Turnip2s billede

Turnip2

Lækkert
man, 2015-05-18 14:01
0
hellehelles billede

hellehelle

sund variant
man, 2015-06-15 21:11
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tir, 2015-06-16 09:20
0
JJs billede

JJ

lækkert
tir, 2015-06-16 09:31
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten