Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

Knorr
5
Average: 5 (3 stemmer)

Om sommeren findes der intet bedre end at grille i det gode vejr. Asparges er en vidunderlig dansk sommerspise, men det er heldigvis også til at få gode asparges om vinteren herhjemme. Det skal du udnytte med denne lækre opskrift på grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce. Få en mørbrad på grillen sammen med friske asparges. De to ingredienser spiller rigtig godt sammen, og det bliver kun endnu bedre, hvis der kommer en sauce på bordet. Grillede grøntsager fungerer altid godt som tilbehør til grillede bøffer og sauce. Vi anbefaler, at du laver en hollandaisesauce, da den varme hollandaisesauce fungerer som et bindeled mellem den lækre møre oksemørbrad og den friske aspargessalat, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Dog kan en Knorr bearnaisesauce også bruges, den slår aldrig fejl og slet ikke til en grillet mørbrad. Har du ikke nogen oksemørbrad kan svinemørbrad eller andre rester fra køleskabet sagtens bruges i stedet. Hvis du derimod har fået købt godt ind af oksemørbrad, kan du her finde flere opskrifter med oksemørbrad.

35min
Ingredienser: 
800 g oksemørbrad skåret i 2 cm tykke skiver
24 stk asparges
1 pakke Knorr Hollandaisesauce
1 pakke Knorr Dressing Mix Sommer
100 g rucola
100 g babyspinat
1 kurv cocktailtomater, skåret i halve
3 spsk Becel Flydende, til asparges
Instruktion: 
Varm en grillpande op til meget høj varme og krydr asparges og oksemørbrad med salt og peber.

Grill asparges på alle sider, så de har lækre grillmærker. Lad dem køle lidt ned og skær dem i stykker. Læg dem herefter i en skål med tomaterne. Bland dressingen efter pakkens anvisning og hæld det over asparges og tomater.

Rens panden og varm den op igen. Grill kødet ca. 2 minutter på hver side, hvis du vil have det mediumstegt. Imens kødet steger laves Hollandaise. Når kødet er færdigstegt, lad det hvile under et viskestykke i to minutter, så alt væsken ikke løber ud, når det skæres.

Bland resten af ingredienserne i skålen og server den med kødet og Hollandaise.

Et hurtigt lækkert sommermåltid. Hvis du vil gøre din Hollandaise lidt spicy, kan du prøve at tilsætte et par dråber tabasco.
Dela

4 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-03-27 04:49
0

superuser

Mums
tor, 2015-09-17 23:10
0

superuser

Mums
tor, 2015-09-17 23:10
0

bamsemums

mums
fre, 2015-09-18 10:58
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten