Grillet laks

Knorr
4.4
Average: 4.4 (5 stemmer)

Laks er en fantastisk fisk fuld af smag og sunde fedtstoffer. Tilberedes den på grillen træder alle smagsnuancer endnu mere frem. Fiskens fedme passer perfekt med de friske asparges og en røget ostecreme til. Nye, pillede kartofler sætter prikken over i'et på denne dejlige sommerret. 

60min
Ingredienser: 
800 g laksefilet med skind
2 stk økologisk lime
1 stk økologisk citron
1 stk økologisk appelsin
1 dl olie
4 spsk soya
1 kg nye kartofler
1 bdt grønne asparges
350 g røgeost
1.5 dl creme fraiche
1 håndfuld hakket purløg
salt og peber
20 stk cherrytomater
Instruktion: 
Laks:
1. Revet skal og presset saft fra limefrugter, citron og appelsin røres sammen med olie og soya
2. Laksen marineres 1 time i køleskabet
3. Grillen pensles med olie og varm den godt op
4. Steg laksen med skindsiden nedad
5. Efter 5 minutter vendes laksen forsigtigt og grilles 5 minutter på den anden side .
Røgeost-dip-sauce:
6. Røgeost røres med creme fraiche og smages til med salt, peber og hakket purløg.
7. Skær det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand i cirka otte minutter
8. Lad dem dryppe godt af
9. Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand
10. Laksen anrettes med skindsiden nedad. Server dampende varme nye kartofler, grønne asparges og en god klat rygeost-dip til¨

Tip! Retten smager fantastisk med smagfulde, røde cherrytomater til!
Dela

7 kommentarer

Maj7s billede

Maj7

lyder godt
lør, 2014-06-28 12:45
0
ckbs billede

ckb

Lækkert
tir, 2014-07-01 09:29
0
mette@s billede

mette@

ser godt ud
tir, 2014-07-01 11:20
0
Sinufs billede

Sinuf

Mums
ons, 2014-09-03 10:10
0
loveidaannas billede

loveidaanna

mmm
man, 2014-10-13 10:57
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mums
man, 2014-10-13 11:00
0
mimmis billede

mimmi

mums
søn, 2015-04-05 10:28
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten