Græske frikadeller med feta

Knorr
4
Average: 4 (4 stemmer)

Et lækkert sydlandsk twist på den traditionelle danske frikadelle. Græskefrikadeller med fetaost udgør et spændende ret, som med garanti vil få hele familien i sommerferie stemning. 

30min
Ingredienser: 
500 g hakket kalv og flæsk
250 g fetaost
4 fed hvidløg
2 stk æg
1 spsk tørred basilikum
salt
peber
Instruktion: 
1. I en skål røres de hakkede kød med salt og peber.
2. Herefter hakkes hvidløget så fint som muligt og tilsættes kødet.
3. Derefter tilsættes æg, feta og basilikum.
4. Blandingen røres godt igennem.
5. Form farsen til frikadeller med en spiseske og steg dem på en pande i varm olie.
6. Når frikadellerne er gyldne lægges de i et ildfast fad og steges færdig i en varm ovn, 200 grader i 5 minutter.


Tip: Serveres med kartoffelsalat eller rugbrød dertil.
Dela

6 kommentarer

Gina Elisabeth Dahl Wilstrups billede

Gina Elisabeth ...

Mums
tir, 2014-03-25 15:58
0
Anjas billede

Anja

fungerer de hvis man laver dem uden ost :) ?
ons, 2014-03-26 18:08
0
Kikki H. Sørensens billede

Kikki H. Sørensen

Ja det tror jeg. Så bliver det nok bare sådan en almindelig frikadelle med lidt hvidløg:)
ons, 2014-03-26 22:58
0
Maj7s billede

Maj7

lækkert
tor, 2014-07-17 09:35
0
mimmis billede

mimmi

mums
tor, 2015-06-25 08:54
0
Kikki H. Sørensens billede

Kikki H. Sørensen

okay, hvor det billed jeg har lagt op? det er ikke mit billed!
fre, 2015-06-26 20:24
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten