Gode burgerbøffer

Knorr
4.1
Average: 4.1 (10 stemmer)

En rigtig god burger er altid en favorit! Burger står ofte på menuen for mange i slutningen af en hård uge, en lang arbejdsdag eller når det bare skal hygges med venner og familie. En hjemmelavet burger er en fantastisk opfindelse, da den både er hurtig og let at lave, men samtidig også kan være sund og nærende. Der findes uendelige versioner og meninger, når det kommer til den perfekte burgerbøf. Her kommer vores bud på en rigtig god burgerbøf opskrift, som vil glæde hele familien og give burgeren et ekstra pift. Hemmeligheden bag en god burgerbøf ligger i de mange krydderier, der fungerer som en smagsforstærker og gør hele oplevelsen af burgeren bedre. Der er ingen regler for, hvilke ingredienser du kan tilføje for at peppe farsen op. Den smager eksempelvis himmelsk, hvis du tilføjer frisk estragon i burgerbøffen. Derudover er bøffens konsistens af afgørende betydning for det endelige resultat, hvilket denne burgerbøffer opskrift til fulde tager højde for. Er du på udkig efter en hjemmelavet burgerbøf som, hverken er kedelig eller tør? Har du fundet den helt rette opskrift. Med vores burgerbøffer opskrift er du sikret saftige og smagfulde burgerbøffer. Grunden til at burgerbøffer på restauranter er smagfulde og saftige, er netop, at de ikke blot består af hakket oksekød med salt på toppen. Hvis du ønsker en endnu lækrere burger, kan det klart anbefales at du bager dine burgerboller selv. De smager langt bedre end dem, du kan købe i supermarkederne, og så er det slet ikke så svært at bage dem selv, som man skulle tro. For at dine burgerbøffer bliver så saftige som muligt, skal de steges på høj varme i kort tid på begge sider. Er du ikke så meget til burger, har vi også samlet andre bud på, hvordan en god hakkebøf kan tilberedes lige her. 

90min
Ingredienser: 
500 g oksekød
1 stk æg
1 spsk æblecidereddike
1 tsk løgpulver
50 g revet gouda
1 spsk tørret timian
1 tsk peber
2 tsk salt
Instruktion: 
1. I en skål, tilsæt de hakkede oksekød.
2. Tilsæt herefter de resterende ingredienser; æg, æblecidereddike, løgpulver, revet gouda, tørret timian, salt og peber.
3. Sørg for at gennemrøre farsen, så den bliver jævn i konsistensen.
4. Stil derefter farsen i køleskabet i en lille time. Dette vil gøre farsen mere fast i konsistensen, hvilket vil gøre dem lettere at bruge til burgere.
5. Når farsen har hvilet, formes bøfferne med hænderne. Det kan være en fordel at have lidt våde hænder, da farsen så ikke sætter sig fast på hænderne.
6. De formede bøffer prikkes derefter let med en gaffel, på begge sider. Dette vil sikre at bøffen steger jævnt, og tillade at bøfferne ikke ændre form når de får varme.
7. Bøfferne steges derefter på en varm pande, i ca. 4-5 minutter alt afhængig af præference.
Tip: Server i en hjemmebagt burgerbolle med friske grøntsager og hjemmerørt guacamole.
Dela

13 kommentarer

mette@s billede

mette@

det ser godt ud
fre, 2014-05-23 18:19
0
loveidaannas billede

loveidaanna

mums
tir, 2014-09-09 22:14
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mm
tir, 2014-09-09 22:41
0
mimmis billede

mimmi

mums
tir, 2015-01-20 11:09
0
Katrines billede

Katrine

Mums
søn, 2015-02-15 20:57
0
Turnip2s billede

Turnip2

Lækkert
man, 2015-04-20 19:49
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tir, 2015-04-21 08:59
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tir, 2015-04-21 08:59
0
JJs billede

JJ

lækkert
tir, 2015-04-21 09:06
0
zoegabutiks billede

zoegabutik

mine unger vil elske dem
fre, 2015-04-24 22:55
0
Maj7s billede

Maj7

Lækkert
lør, 2015-06-27 21:48
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

gott
ons, 2016-02-17 19:59
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

Mums
lør, 2016-02-20 21:23
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten