Fyldt svinemørbrad

Knorr
4.25
Average: 4.3 (4 stemmer)

Svinemørbrad er et lækkert stykke kød, når det er blevet tilberedt rigtigt. Persille, svampe, hvidløg og seranoskinke udgør en rigtig god smagskombination som giver retten et ekstra pift og sørger for at bevare både saft og kraft.Hvis du leder efter en mere traditionel opskrift på svinemørbrad, kan du med fordel finde den her

50min
Ingredienser: 
450 g svinemørbrad
160 g svampe
3 fed hvidløg
2 spsk frisk persille
12 skiver seranoskinke
Instruktion: 
Før du starter, skal du sørge for at din mørbrad er afpudset.
Start derefter med at rense dine svampe. Sørg for at få fjernet alt snavs og lign. som tit sidder på svampe.
Steg svampene på en varm pande med hvidløg og lidt olie.
Når væsken er fordampet, tilsæt persille og steg yderligere et par minutter.
Tag svampeblandingen af varmen, og hak den groft.

Skær en dyb udskæring langs din mørbrad - dog ikke så dyb at den når hele vejen igennem.
Fyld udskæringen med svampeblandingen.
Svøb derefter din fyldte mørbrad i seranoskinken. Forsøg så godt som muligt at dække hele stegen til.

Placér den fyldte mørbrad i et ovnfast fad.
Varm ovnen til 190 grader og steg kødet i 30-35 minutter.

Lad stegen hvile i ca. 10 minutter efter stegning.
Dela

8 kommentarer

mette@

lækkert
fre, 2014-03-21 06:49
0

mette@

lækkert
fre, 2014-03-21 06:49
0

mette@

lækkert
fre, 2014-03-21 06:49
0

mette@

lækkert
fre, 2014-03-21 06:49
0

Barb

Mums, desværre er det en oksemørbrad, jeg har til i aften
man, 2014-04-21 13:03
0

mimmi

mums
lør, 2015-02-21 23:52
0

Simon Pössl

gott
tor, 2016-02-04 19:33
0

Koloni

Lækkert
tir, 2016-02-16 20:04
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten