Frikadeller med mozzarella

Gæst
3.2
Average: 3.2 (5 stemmer)
40min
Ingredienser: 
500 g hakket svin/kalv eller svinekød
1 æg
3 spsk rasp
2 spsk mel
2 tsk salt
Peber
125 g frisk mozzarella
Instruktion: 
Rør en fars af kødet, ægget, rasp, mel og salt og peber. Form farsen til frikadeller Lav en fordybning i dem, og læg mozzarella i hver fordybning. Form farsen tæt rundt om mozarellaen. Steg frikadellerne i lidt olie på en pande ved middel varme til de er gennemstegt. Serveres med brun sovs og kartofler
Dela

8 kommentarer

mette@s billede

mette@

lækkert
fre, 2014-06-27 10:38
0
hellehelles billede

hellehelle

Tak
fre, 2014-07-18 22:38
0
mimmis billede

mimmi

mums
tor, 2015-06-25 08:53
0
Kikki H. Sørensens billede

Kikki H. Sørensen

de ser gode ud
tor, 2015-06-25 20:57
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tor, 2015-06-25 21:30
0
JJs billede

JJ

lækkert
tor, 2015-06-25 21:40
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

Ser gott ut
tir, 2016-01-05 09:32
0
Simon Pössls billede

Simon Pössl

Ser gott ut
tir, 2016-01-05 09:33
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten