Frikadeller med grøntsager

Gæst
3
Average: 3 (2 stemmer)

Den traditionelle frikadelle kan sagtens laves i en sundere version. Om en du forsøger at få klemt nogle grøntsager i ungerne eller du selv har svært ved at få spist de anbefalede 6 stykker frugt og grønt om dagen, vil denne opskrift hjælpe dig på vej. Frikadeller med grøntsager kan i princippet varieres så den tilpasses den enkelte, dog skal man være opmærksom på hvor meget væde grøntsagerne tilføjer. 

2h 0min
Ingredienser: 
600 g hakket svinekød
1 tsk salt
2 spsk mel
1 æg
1.5 dl mælk
2 dl havregryn
2 stk store gulerødder
1 stk stort løg
2 fed hvidløg
Instruktion: 
1. Start med at hakket løg og hvidløg så fint som muligt.
2. Riv herefter gulerødderne på et rivejern.
3. Kom det hakkede svinekød i en skål og tilsæt grøntsagerne.
4. Tilsæt derefter de resterende ingredienser.
5. Der smages til med salt og peber.
6. Stil farsen i køleskabet i mindst 1 time før den tilberedes.
7. Hvis farsen er for våd, kan der tilsættes mere mel eller evt. nogle havregryn.
8. Varm en pande op og form frikadellerne med en spiseske i hånden.
9. Steg frikadellerne indtil de er gyldne eller ca. 6-8 minutter på hver side.
Dela

3 kommentarer

loveidaannas billede

loveidaanna

lækkert
søn, 2014-08-31 09:31
0
ckbs billede

ckb

De ser gode ud
man, 2014-09-01 08:34
0
Turnip2s billede

Turnip2

Lækkert
man, 2015-06-15 13:28
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten