Frikadeller i bolognesesauce

Knorr
4
Average: 4 (1 stemme)

Frikadeller i bolognesesauce udgør en lækker og hurtig middagsret. Serveres med nudler eller kartoffelmos. Mums!

20min
Ingredienser: 
500 g hakket oksekød eller halvt svine- halvt oksekød
1 æg
1 lille bolle
1 lille løg
1 pakke Knorr Spaghetti Bolognese
1 spsk frisk persille
1 spsk frisk timian
1 spsk margarine
Instruktion: 
1. Blød bollen op i mælk eller vand i ca. 10 minutter. Tag bollen op, og tryk overskydende væske ud. Pisk ægget let sammen.
2. Snit løg og urter. Smelt margarinen, og sautér løget, indtil det dufter og er gennemsigtigt.
3. Tilbered bolognesesaucen ved at blande Knorr Bolognese med 250 ml vand. Kog det hele op, skru ned for varmen, og lad det simre i 10 minutter.
4. Bryd bollen op i små stykker, og bland den godt med kød, løg, æg og urter.
5. Formgiv 4 deller. Læg forsigtigt dellerne ned i den simrende sauce, og kog det hele i ca. 15 minutter.


TIP 1: Hvis du foretrækker en mere cremet sauce, kan du hælde kaffefløde eller mælk i.
TIP 2: Læg skrællede, hakkede tomater i saucen for at give den mere fylde.
Dela

1 kommentarer

mimmis billede

mimmi

mums
fre, 2015-02-20 14:23
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten