Fiskefilet med kaperssauce og dild

Knorr
3.90909
Average: 3.9 (11 stemmer)
-
Ingredienser: 
600 g små kartofler
1 terning Knorr Grønsagsbouillon
Frisk dild
400 g fiskefilet fx rødspætte eller skrubbe
1 brev Knorr Hollandaise sauce
1 dl Becel Flydende
2 spsk kapers
1 lime
1 tsk. sukker
Instruktion: 
Kog kartoflerne i vand tilsat 1 Knorr bouillonterning. Hak dild. Drys lidt dild på hver fiskefilet, krydr med salt og peber og rul dem sammen. Start fra den tykke ende og slut ved halen. Tilbered Knorr Hollandaise som beskrevet på pakken, men tilsæt saft fra 1 limefrugt, kapers og sukker. Læg fiskerullerne i saucen og lad det hele simre under låg ca. 5 minutter. Drys med resten af den hakkede dild og server med kartofler.
Dela

11 kommentarer

Maj7

Lækkert
fre, 2015-01-02 08:37
0

loveidaanna

mmm
fre, 2015-01-02 20:48
0

Koloni

Lækkert
søn, 2015-01-04 16:17
0

mimmi

mums
man, 2015-01-05 08:37
0

Turnip2

Mums
søn, 2015-12-06 10:21
0

Simon Pössl

Mums
søn, 2015-12-13 09:52
0

Simon Pössl

Gott
man, 2015-12-14 10:40
0

mimmi

mums
man, 2015-12-14 20:11
0

Simon Pössl

Mums
tir, 2015-12-15 10:05
0

Michael Og Dort...

mums
man, 2015-12-28 07:30
0

Simon Pössl

Gott
man, 2015-12-28 10:09
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten