Festlig oksemørbrad med ovnstegte grønsager og sauce Bearnaise

Knorr
3.666665
Average: 3.7 (6 stemmer)

Elegant og lækker oksemørbrad, serveret med ovnstegte kartofler og cremet sauce bearnaise, vil helt sikkert score point ved familiemiddagen.

45min
Ingredienser: 
1 kg små kartofler
2 spsk. olivenolie
Tørrede urter fra Provence
600 g oksemørbrad
1 pakke Knorr® Béarnaise Sauce
Instruktion: 
1. Bland kartoflerne med olivenolie og urter. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovn i ca. 40 min. ved 225 °C.
2. Steg mørbraden i 1 spsk. margarine i 2 minutter på hver side. Læg mørbraden i et ovnfast fad, og sæt i ovnen ca. 20 min. efter kartoflerne.
3. Steges indtil kødet når 60 °C indeni (brug et stegetermometer). Serveres med Knorr® Béarnaise Sauce.

TIPS:
1. Servér med årstidens grønsager, som f.eks. asparges om foråret.
2. Marinér kødet i Knorr® Oksebouillon blandet med olivenolie for at opnå en mere markant aroma.
Dela

8 kommentarer

mette@

lækkert
tir, 2015-05-05 17:13
0

JJ

lækkert
tir, 2015-05-05 17:23
0

Maj7

Lækkert
fre, 2015-05-29 21:31
0

mimmi

mums
tir, 2015-12-08 07:27
0

Simon Pössl

Gott det ser ut
tor, 2015-12-10 09:53
0

Barb

Ser godt ud
tor, 2015-12-10 14:53
0

Simon Pössl

Mums
ons, 2015-12-16 10:52
0

Simon Pössl

Gott
tor, 2015-12-17 10:38
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten