Estragon og sennepskylling

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
30min
Ingredienser: 
1 spsk madolie
1 finthakket skalotteløg
1 fed hvidløg
400 g kyllingefilé i strimler
150 g champignon
2 spsk Maille Dijonsennep
5 dl fløde
1 dl hvidvin
3 spsk Knorr Kyllingefond
1 potte friskhakket estragon
0.5 spsk hvidvinseddike
sort peber
4 portioner kogt risblanding - Tilberedt ifølge pakkens anvisninger
Instruktion: 
1. Varm madolien i en pande og brun løg og hvidløg i et par minutter, tilsæt kylling og champignon.
2. Tilsæt sennep, fløde, hvidvin og Knorr Kyllingefond.
3. Lad det simre i ca. 10 min.
4. Tilsæt med frisk estragon og smag til med eddike og peber.
5. Serveres med kogte ris.
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten