Dampet laks med hvidvin og lime

Knorr
3.666665
Average: 3.7 (6 stemmer)
70min
Ingredienser: 
240 g ris fx Basmati
1 terning Knorr Hønsebouillon
1 finthakket løg
1 spsk Becel Flydende
1.5 dl tør hvidvin
400 g laksefilet
Skal og saft af 1/2 lime
2.5 dl vand
1 terning Knorr Bouillon Chicken med olivenolie og havsalt
2 spsk friskhakket dild
1 dl Cremefine til madlavning
Evt. lidt Maizena lys saucejævner
Peber
Instruktion: 
Kog risene sammen med bouillonterningen. Svits finthakket løg i Becel til løgene er klare. Læg laksen i gryden og tilsæt hvidvin og revet limeskal. Damp laksen ca. 5 minutter. Tag laksen op og pak den i stanniol, så den holder sig varm. Lad vinen koge ind til det halve. Tilsæt vand og bouillon og lad saucen småsimre 5-10 minutter. Smag til med peber, limesaft og hakket dild og rund saucen af med Cremefine. Jævn gerne saucen med Maizena saucejævner, hvis du vil have en lidt tykkere sauce.
Dela

3 kommentarer

Barbs billede

Barb

lækkert
lør, 2014-04-26 08:00
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mmm
man, 2014-11-10 21:39
0
Sinufs billede

Sinuf

Mums
fre, 2015-05-08 10:51
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten