Cordon Bleu med pasta og Cabaret Sauce

Knorr
4.75
Average: 4.8 (4 stemmer)
Ingredienser: 
4 stk kyllingefilet
4 skiver røget skinke
4 skiver ost
Salt og peber
2 pk frisk pasta
50 g margarine
2.5 dl mælk
Knorr Cabaret Sauce
Instruktion: 
1. Skær med en skarp kniv et vandret snit i kyllingefileten og læg et stykke skinke og et stykke ost ind i fileten - hold evt. kødet lukket med en kødnål eller lignende.
2. Læg fileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200°C til kødet er gyldent og gennemstegt.
3. Tilbered saucen som anvist på pakken.
4. Servér med friskkogt pasta og Knorr Cabaret Sauce.

Tip 1. Gør saucen grøn med en håndfuld persille.
Tip 2. Spice saucen op med lidt presset hvidløg.
Dela

8 kommentarer

loveidaanna

mums
tir, 2014-09-23 11:18
0

loveidaanna

mums
tir, 2014-09-23 11:19
0

mimmi

mums
ons, 2015-04-22 05:11
0

Maj7

Lækkert
ons, 2015-04-22 06:11
0

mette@

lækkert
ons, 2015-04-22 09:40
0

JJ

lækkert
ons, 2015-04-22 09:48
0

Sinuf

Mums
tor, 2015-04-23 11:32
0

zoegabutik

lækkert
fre, 2015-04-24 22:51
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten