Coq au vin med majskylling og kartoffelmos

Knorr
4.4
Average: 4.4 (5 stemmer)
Ingredienser: 
1.5 kg majskylling
200 g røget flæsk, i tern
400 g champignon
6 små løg
Maizena
Friskkværnet, sort peber
Marinade:
7.5 dl rødvin
1 gulerod, i skiver
1 rødløg, grofthakket
2 lauerbærblad
1 spsk Knorr FOND Løg
1 spsk Knorr FOND Kylling
Kartoffelmos:
700 g kartofler
50 g Oma margarine
1.5 dl Milda Cremefine 15 %
0.5 dl sødmælk
salt og friskkværnet, hvid peber
muskatnød, stødt
Milda flydende margarine til stegning
Instruktion: 
Partér kyllingen og skær vingespidser og gump fra. Vend kyllingen i ingredienserne til marinaden. Marinér i køleskab i 12 timer – 1 døgn. Steg kyllingestykkerne gyldenbrune. Tag gulerødder og løg fra væden, og kog gryden op. Læg kyllingen i, og lad den simre 45 minutter. Sprødsteg flæsket. Steg champignons og løg gyldenbrune. Kom champignons, flæsk og løg i gryden og kog yderligere 25 minutter. Separér væske, kylling og grøntsager. Kog den tiloversblevne væske ned og jævn med Maizena. Skær kyllingen i mindre stykker. Læg kyllingestykker, champignons, løg og flæsk tilbage i gryden. Lad koge 5 minutter.
Kartoffelmos:
Kog kartoflerne på middelhøj varme. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe af, inden du moser dem. Opvarm Oma margarine, Milda Cremefine 15 % og sødmælk. Bland mos og mælkeblanding og pisk kraftigt med en elpisker. Smag til med salt, hvid peber og stødt muskatnød.
Dela

7 kommentarer

Miss Fatty

Mm, ser godt ud, men det er gdt nok også en lang ingrediensliste.
tor, 2014-02-06 19:33
0

mette@

den skal jeg prøve
fre, 2014-02-07 08:08
0

Barb

Lækkert, elsker fransk inspireret mad
ons, 2014-04-16 10:25
0

zoegabutik

er den svær at lave
fre, 2014-11-21 17:19
0

loveidaanna

mm
søn, 2014-11-30 21:50
0

mimmi

mums
tor, 2015-02-19 12:05
0

Sinuf

Lang tid siden jeg har lavet retten
søn, 2015-03-15 10:35
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten