Café frikadeller og bulgur med karry

Knorr
3.875
Average: 3.9 (8 stemmer)

Prøv denne lækre ret med små café deller og bulgur med karry. Det er en let lille ret, der hurtigt står klar på middagsbordet og smager fantastisk. Opskriften er nem at gå til og egner sig særligt godt som en sommerservering, men, hvis vinteren føles for lang kan denne ret bringe dig lidt tættere på sommerminderne. 

Ingredienser: 
250 g bulgur
1 spsk karry
1 terning Knorr Grønsagsbouillon
1 agurk
1 brev Knorr Fransk Dressing Mix
500 g hakket skinkekød 3-7%
1 brev Knorr Café de Paris Sauce
1 æg
1 dl rasp
1.5 dl minimælk
1 spsk Becel Flydende
Salt og friskkværnet peber
Instruktion: 
1. Tilbered bulguren som beskrevet på pakken, men tilsæt karry og en bouillonterning til det kogende vand.
2. Skær agurken i stænger og rør Fransk Dressing Mix med vand og olie.
3. Vend agurkestængerne i dressingen.
4. Rør hakket kød, Cafe de Paris blandingen og æg sammen til en fast fars.
5. Hæld mælken over raspen og lad det trække lidt, hvorefter det tilsættes farsen. Krydr med salt og peber.
6. Form små frikadeller og steg dem på en pande i Becel til de er brune og gennemstegte. Det tager ca. 15 minutter. Vend dem ofte, så de ikke branker.
7. Server Café frikadellerne med de marinerede agurker og bulgur.
Dela

7 kommentarer

Barbs billede

Barb

Lækkert
lør, 2014-04-26 07:53
0
ckbs billede

ckb

Mums
man, 2014-04-28 20:20
0
Maj7s billede

Maj7

lækkert
ons, 2014-07-09 20:47
0
mette@s billede

mette@

ser godt ud
tor, 2014-07-10 11:56
0
loveidaannas billede

loveidaanna

mmm
man, 2014-10-13 10:57
0
Lakridsens billede

Lakridsen

mums
man, 2014-10-13 11:00
0
mimmis billede

mimmi

mums
lør, 2015-05-30 21:47
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten