Bolognese med spicy tomatsuppe

Knorr
3.666665
Average: 3.7 (6 stemmer)

En bolognese er aldrig bare en bolognese, og der findes et utal af varianter af den populære italienske pastaret. Denne opskrift lægger vægt på tomatsaucens syrlighed, og giver den et spicy modspil i form af chili og hvidløg. Som i enhver god spaghetti bolognese med respekt for sig selv, skal der ikke spares på krydderurterne. Fremgangsmåden til denne opskrift er meget traditionel, men der er et større fokus på at ramme den helt rigtig balance mellem alle krydderurterne fra middelhavslandene. Det er til at smage, når du tilsætter vores fond, da den fremhæver smagen fra kødet, og giver retten en helt vidunderlig dybde. Retten serveres med friskkogt pasta, og det er vigtigt, at pastaen kommer på bordet, mens den er brandvarm. Bolognesen har kun godt af at stå og trække lidt, så lad pastakogningen diktere, hvornår der kommer mad på bordet. Mangler du inspiration til andre opskrifter på spaghetti bolognese, så har vi her samlet vores favoritter.

25min
Ingredienser: 
1 Knorr spicy tomatsuppe
500 g hakket oksekød
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, knust
1 tsk rosmarin, tørret
1 spsk timian, tørret
2 laurbærblade
2 tsk oregano
1 Fond ”Du Chef” Oksekød
1 dåse tomatpure
Instruktion: 
1. Brun hakkekødet, løg og hvidløg i flydende margarine i en stegepande.

2. Lad tomatpureen syde med i et par minutter. Tilsæt spicy tomatsuppe og urter.

3. Lad det hele simre et par minutter indtil det tykner. Til sidst tilsættes Fond ”Du Chef” Oksekød og saucen røres godt igennem.

Server med friskkogt pasta og revet parmesan.
Dela

7 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-03-27 04:48
0

Maj7

lækkert
tir, 2015-05-26 14:39
0

Sinuf

Mums
tor, 2015-05-28 16:58
0

superuser

Mums
tor, 2015-09-17 23:09
0

bamsemums

mums
fre, 2015-09-18 11:01
0

bamsemums

:)
ons, 2015-09-30 14:25
0

bamsemums

:)
fre, 2015-10-02 12:20
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten