Bolognese med røget chili

Knorr
4.25
Average: 4.3 (4 stemmer)

Chilien har for alvor vundet indtog i de danske hjem, men det kan være lidt af en jungle at navigere i de utallige chilisorter, der findes rundt omkring i supermarkederne.Vi har forskellige opskrifter på spaghetti bolognese. I denne opskrift anvendes en røget mexicansk ancho chili, der ligger i den milde ende af styrke-skalaen, og har en smuk dybrød farve. Mod manges opfattelse behøver man ikke altid at anvende en super stærk chili, for at få den kraftige og lækre styrke frem som alle chilielskere søger efter. Den røgede ancho chili er perfekt til at give et spicy pift til spaghetti bolognese. I denne opskrift har vi skruet lidt op for krydderibluset, og lader alle de mediterranske krydderier smage godt igennem, så du for alvor kan mærke styrken i bolognesen. 

25min
Ingredienser: 
500 g hakket oksekød
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, knust
1 tsk rosmarin, tørret
1 spsk timian, tørret
2 laurbærblade
2 tsk oregano
1 Fond ”Du Chef” Oksekød
1 dåse tomatpure
1 Ancho chili, fintsnittet
1 spsk paprikapulver
1 Knorr spicy tomatsuppe
Instruktion: 
1. Brun hakkekødet, løg, bacon og hvidløg i flydende margarine i en stegepande.

2. Tilsæt chili og paprikapulver sammen med tomatpureen og lad det syde et par minutter. Tilsæt den spicy tomatsuppe, oregano og laurbærblade.

3. Lad det hele simre et par minutter indtil det tykner. Til sidst tilsættes Fond ”Du Chef” Oksekød og saucen røres godt igennem.

Server med friskkogt pasta og revet parmesan.
Dela

8 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-03-27 04:48
0

mette@

lækkert
tor, 2015-04-02 18:22
0

JJ

lækkert
tor, 2015-04-02 18:27
0

Sinuf

Mums
tir, 2015-04-28 09:43
0

Maj7

Lækkert
lør, 2015-06-27 21:44
0

superuser

Mums
tor, 2015-09-17 23:08
0

bamsemums

mums
fre, 2015-09-18 10:59
0

bamsemums

:)
fre, 2015-09-18 11:03
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten