Boller i karry med æbler og rosiner

Gæst
5
Average: 5 (2 stemmer)
30min
Ingredienser: 
500 g hakket svin/kalv
2 tsk salt
3 stk løg
1 stk æg
1 dl rasp
Friskkværnet peber
1.5 dl vand
2 stk æbler
1 spsk karry
400 ml kokosmælk
1 dl rosiner
1 pose ris
Instruktion: 
Rør farsen sej med salt. Tilsæt finthakket løg, æg, rasp og friskkværnet peber. Rør vandet i lidt af gangen og lad farsen hvile 10 min. Rør evt. lidt mere vand i hvis farsen er for kompakt. Form farsen til små kødboller, ca. 20 stk og kom dem i en gryde med kogende vand eller bouillon. Kog kødbollerne ved middel varme til de flyder ovenpå. Skær løg og æble i både. Rist karryen i lidt af i den faste kokosmælk til den dufter og begynder at skille. Tilsæt løg, æble, rosiner samt resten af kokosmælken. Kom kødbollerne ved og tilsæt 1-2 dl af vandet som kødbollerne er blevet kogt i. Lad det hele simre 5-6 min. og smag til med salt og peber. Server med ris.
Dela

4 kommentarer

JJs billede

JJ

lækkert
tor, 2014-10-23 13:30
0
mette@s billede

mette@

lækkert
tor, 2014-10-23 13:46
0
Annette Bansas billede

Annette Bansa

har lige læst opskriften igennem, du skriver der skal 3 løg i. Hvor meget løg bruger du i farsen og til sovsen.
fre, 2014-10-31 10:42
0
mimmis billede

mimmi

mums
ons, 2015-08-26 19:51
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten