Boeuf Bourguignon

Knorr
0
Ingen bedømmelser endnu
90min
Ingredienser: 
1 kg kød i tern - fx oksetykkam, okseinderlår, oksebryst eller lignende (3x3cm)
1 spsk madolie
3 fed hvidløg
2 gule løg i tern
150 g røget bacon i tern
2 tsk tørret timian
2 laurbærblade
2 dl rødvin
1 l vand
3 spsk Knorr Oksefond
150 g champignon
250 g små læg eller pereløg
2 gulerødder i tynde skiver
Salt og peber
Instruktion: 
1. Brun kødet gyldent i madolien, tilsæt hvidløg, gule løg og bacon. Lad det stege et par minutter.
2. Tilsæt timian, laurbærblade, vin, vand og Knorr Oksefond. Lad det simre i 1-2 timer eller til kødet er mørt.
3. Tilsæt champignon og gulerødder når der er 30min tilbage af kogetiden.
4. Jævn med lidt Maizena hvis du vil have saucen lidt tykkere.
5. Strø persille over gryden ved servering
6. Servér med kartoffelmos

Til servering:
½ d hakket persille
4 portioner tomatpuré
Dela
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten