Bagt torsk med cremet sennepssauce og nye kartofler

Knorr
3.666665
Average: 3.7 (3 stemmer)

Torsk er noget af det mest delikate og velsmagende fisk, du kan få fingre i, når det tilberedes ordentligt vel at mærke. Det gør det i denne opskrift på bagt torsk med en appetitligt hollandaisesauce tilsat sennep. Det er en intet mindre end en på samme tid enkel og utrolig raffineret fiskeret, der får mundvandet til at løbe. Den bagte torskefilet har en unik væde og smag, der yderligere forstærkes af den syrlige citronsaft, der fordeles over fisken. Og for at det ikke skal være nok, bliver den rullede torsk tilføjet en lille klat smør for at komplimentere fiskens fedme yderligere. Fisken serveres med friske nye kartofler, der tilberedes ganske enkelt i kogende vand, steges på panden med halverede skalotteløg og serveres brandvarme med salt og frisk persille. De friske kartofler får et dejligt frisk pift med den grofthakkede persille. Dild eller alternativt kan snildt erstatte persillen, hvis du ikke bryder dig om det, eller bare har en rest stående. Det er rettens enkelhed og balance, der gør den til et mesterværk. Retten bindes sammen af den klassiske hollandaisesauce, der går fantastisk til den fede fisk. For at give retten endnu et særpræg er saucen krydret med et par skefulde sennep. Det giver saucen et friskt og dejligt bid, der sætter en tyk streg under retten som helhed. Der findes mange forskellige opskrifter på torsk, men ikke mange minder om den her. Har du lyst til at prøve et alternativ til denne lækre opskrift, kan kaste dig over denne lækre torskeret tilberedt i fad.  

30min
Ingredienser: 
1 kg små kartofler
1 citron
1 kg torskefilet
4 skalotteløg
1 pakke Knorr® Hollandaise Sauce
2 spsk sennep
Frisk persille eller dild
Instruktion: 
1. Tilbered de skrubbede kartofler i kogende vand i ca. 15 min. Forvarm ovnen til 200 °C. Skær citronen i skiver. Lav fiskeruller, og læg en skive citron indeni.

2. Læg rullerne i et ovnfast fad. Læg en klat margarine på hver rulle. Krydres med peber. Bag fisken i 8-10 minutter. Steg de skrællede og halverede skalotteløg og de kogte kartofler på en pande.

3. Forbered Knorr® Hollandaise og bland de 2 spsk sennep i. Servér fisken med varm sauce, kartofler og skalotteløg, garneret med urter.

TIP:
Servér torsken med stegt bacon og syltede beder.
Dela

1 kommentarer

Maj7

Lækkert
ons, 2015-05-27 13:40
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten