Asparges med Hollandaise sauce

Knorr
3
Average: 3 (4 stemmer)

Denne opskrift med hollandaise sauce vil være perfekt som forret eller som tilbehør til en kød- eller fiskeret. Den klassiske fløjlsbløde Hollandaise vil bringe det bedste frem i de knasende sprøde asparges. Du finder primært asparges i sommerhalvåret, hvor sæsonen går fra maj-juni. Asparges kan med fordel grilles en sommeraften ude i haven eller på en engangsgrill i parken eller ved vandet. Der findes to typer af asparges, hvoraf den grønne har en kraftigere smag, har et større næringsindhold og er samtidig nemmere at tilberede. Hos Knorr nyder vi godt af Hollandaise saucen, og er i dag en sovs de fleste danskere kender og holder af. Vi har tilføjet løg og hvidvin til saucen, som giver en syre og smag, som vi mener er en hollandaise sauce værdig. En af vores pakker med hollandaise sauce er nok til to portioner, og er udover at være god til asparges også god til fisk. Vi har samlet vores bedste forslag til retter, hvor hollandaise saucen vil passe lige ind. Du kan finde dem her

10min
Ingredienser: 
2 bundter asparges
1 pakke Knorr Hollandaise Sauce
Friskkværnet peber
Instruktion: 
1. Rens aspargesene. Bræk de hårde ender af med fingrene. Aspargesene vil naturligt knække hvor stænglen ikke længere er hård.

2. Lav Knorr Hollandaise Sauce ved at følge instruktionerne på pakken. Hold saucen varm.

3. Bring en stor gryde med vand i kog. Læg aspargesene i gryden. Lad dem koge i 3-5 min. indtil de er møre men stadig sprøde. Server med Hollandaise sauce og et strejf af friskkværnet peber.

Tip: For en anderledes version af denne ret tilsæt et spiseske Dijon sennep til saucen.
Dela

5 kommentarer

superuser

Mums
fre, 2015-09-04 08:42
0

Maj7

Lækkert
lør, 2015-09-05 04:25
0

JJ

lækkert
lør, 2015-09-05 11:32
0

mimmi

Mums
tor, 2015-12-03 20:57
0

Simon Pössl

Mums
lør, 2015-12-19 08:57
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten