Asparges- og citronrisotto

Knorr
1
Average: 1 (1 stemme)

Vi kan aldrig få nok af denne cremede og lækre risotto. Citronsmagen går perfekt sammen med de sprøde og delikate asparges.

40min
Ingredienser: 
2 bundter grønne asparges
1 løg
1 citron
2 Knorr Grøntsagsbouillon
400 g risottoris
100 ml tør hvidvin
1 pakke Knorr Hollandaisesauce
1 spsk frisk timian
Instruktion: 
1. Beskær og skær asparges i stykker på 4 cm. Hak løgene. Riv citronskal. Hak citronskallen fint.

2. Opløs 2 Knorr Grøntsagsbouillon i 1 L vand. Sautér løgene i 2 spsk. margarine i 5 min. Tilsæt ris og når det bliver gennemsigtigt tilsæt da vinen. Lad det fordampe. Tilsæt bouillonen i portioner mens der hele tiden røres rundt.

3. Når risene er næsten færdige, tilsæt asparges og Knorr Hollandaisesauce. Lad det simre i et par minuter. Tilsæt citronskallen og timian og server.

Tip: Servér med parmesan eller gedeost for en ekstra cremet effekt.
Dela

3 kommentarer

superuser

Mums
fre, 2015-09-04 08:44
0

Maj7

Lækkert
lør, 2015-09-05 04:23
0

superuser

:-)
lør, 2015-09-05 20:56
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten