Asiatisk marinade

Knorr
4.6
Average: 4.6 (5 stemmer)
Ingredienser: 
1 tsk ingefær saft
2 spsk Maille Dijon sennep
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie og peber
1 Knorr Hønse Boullion terning
Instruktion: 
Riv et stykke frisk ingefær og tryk al saften fra. Der skal være 1 tsk. saft. Bland saften med 2 spsk. Maille Dijon sennep, 2 spsk. hvidvinseddike og 2 spsk. olie og peber. Knus en terning Knorr Hønse Boullion og kom den i marinaden. Varm i mikroovnen ca. 30 sekunder. Det vil opløse bouillonen. Lad marinaden køle af inden du bruger den. Kom kødet og marinaden i en frysepose og bind en knude på posen. Lad kødet marinere i køleskab i mindst 1 time, gerne længere.
Dela

5 kommentarer

Barb

lækkert
lør, 2014-04-26 07:58
0

mimmi

mums
lør, 2015-05-02 23:06
0

mette@

lækkert
søn, 2015-05-03 06:37
0

JJ

lyder godt
søn, 2015-05-03 06:53
0

Maj7

Lækkert
søn, 2015-05-24 09:27
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten