Asiatisk hakket oksekød med nudler

Knorr
4.75
Average: 4.8 (4 stemmer)

Denne opskrift med hakket oksekød er på mange måder indbegrebet af det asiatiske køkken. Det er et bevis på, at der opstår en kulinarisk symbiose, når de rette ingredienser kombineres som her. Opskriften er enkel at gå til, og nærmest ikke til at gå galt i byen med. Det er en tiltrængt ny måde at bruge hakket oksekød på, og vi vil vove at påstå, at retten har potentiale til at blive en sand favorit. Retten gør brug af en lang række ingredienser, der er særligt udbredte i det asiatiske køkken, men det skal ikke skræmme dig. F.eks. er ketjap manis blot en speciel soyasauce, der er tilgængelig i flere og flere supermarkeder over hele landet. Og er den ikke lige til at fremskaffe, er det ikke værre end, at du bruger lidt ekstra af Kikomans velkendte soyasauce. En opskrift med hakket oksekød som denne giver i vores øjne en mulighed for at lege og eksperimentere, og man skal ikke lade sig begrænse. Prøv dig frem, og se om denne asiatiske krydreret ikke vinder indpas ved middagsbordet.  Er du til en mere traditionel opskrift med hakket oksekød, kan vi anbefale vores spaghetti bolognese.  

30min
Ingredienser: 
3 spsk brun farin
2 spsk Kikoman sojasauce
2 spsk ketjap manis
1 spsk sesamolie
0.5 tsk chiliflager
0.3 tsk frisk ingefær
1 Fond ”Du Chef” Oksekød
3 fed hvidløg
500 g hakket kød, okse eller blandet
2 forårsløg til tilbehør
Stegt løg til tilbehør
2 spsk Becel Flydende
Instruktion: 
Varm en stegepande op og tilsæt Becel. Tilsæt hvidløg, ingefær og hakket kød og steg til kødet er brunet. Tilsæt herefter resten af ingredienserne.

Lad det simre i 2 minutter og server med Jasminris eller nudler, og stegte løg og forårsløg som tilbehør.
Dela

4 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-03-27 04:50
0

Maj7

Lækkert
lør, 2015-03-28 07:23
0

mette@

lækkert
ons, 2015-04-01 08:37
0

JJ

lækkert
ons, 2015-04-01 08:52
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten