Hakkebøf i folie

Knorr
3.833335
Average: 3.8 (6 stemmer)

Hakkebøf smager skønt. Det er dog vigtigt, den ikke bliver for tør, og det kan udgås ved at tilberede din hakkebøf i folie og ikke gennemstege den fuldstændigt. Indtil for nyligt anbefalede fødevaresikkerhedseksperter, at en tynd hakkebøf skulle stege i 15 minutter. Men en ny vejledning fra Danish Meat Institute siger, at temperaturen inden i hakkebøffen blot skal op til omkring 63 grader (svag rosa), før det er sikkert at spise bøffen. 

30min
Ingredienser: 
1 kg hakket oksekød
salt, peber
3 spsk olie
3 stk løg i skiver
250 g champignon
4 stk tomater i både
Instruktion: 
1. Form kødet til 8 bøffer og krydr dem med salt og peber
2. Brun dem på begge sider en pande
3. Læg hver bøf på et stykke folie
4. Brun løg og champignoner og fordel dem på folien
5. Læg tomatbåde ved og hæld lidt pandesky ved
6. Fold folien omkring bøffen, så den er helt tæt
7. Læg pakkerne ved siden af hinanden i et ovnfast fad
8. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 15 minutter

Tip! Pakkerne kan også grilles, hvis vejret er til det.
Dela

4 kommentarer

Maj7s billede

Maj7

Lækkert
fre, 2015-01-09 21:06
0
loveidaannas billede

loveidaanna

Mmm
lør, 2015-01-10 07:46
0
mimmis billede

mimmi

mums
man, 2015-02-16 09:21
0
Katrines billede

Katrine

Mums
man, 2015-02-16 19:33
0
X
Du skal vælge en indkøbsliste.

Opskriften er tilføjet indkøbslisten

Gå til indkøbslisten