Vores opskrift på bæredygtighed

Knorr hjælper folk med at tilberede lækre måltider med simple, genkendelige ingredienser, og vi har en bestemt opskrift på at sikre bæredygtige landbrugsråvarer.

Hvorfor vi bekymrer os om bæredygtighed

Fra søde velsmagende ærter og lækre kartofler i Belgien til solmodne tomater i Spanien, arbejder vi sammen med landmænd om at hjælpe dem til at adoptere bæredygtige landbrugsmetoder, der er bedre for miljøet, øger udbyttet og forbedrer landmændenes liv. Vi tror på, at de mest velsmagende grøntsager, urter og krydderier er dyrket i sund jord ved brug af den rette mængde vand, modnet under solen og høstet i sæson. Det er derfor vi bekymrer os om, hvor vores ingredienser kommer fra, og hvordan de er dyrket.

Vores jagt på de bedste ingredienser

Vi vil sikre, at vi skaber velsmagende produkter, der hjælper dig til at skabe lækre måltider. Det er derfor, at vores Knorr-kokke ønsker ingredienser af den bedste kvalitet, som de kan bruge i vores Knorr produkter fra begyndelsen. Vi fremskaffer søde og saftige tomater, der er dyrket bæredygtigt under Spaniens varme sol med den helt rigtige mængde vand for netop at frembringe deres søde smag. Vi tror på at lade det være op til naturen at holde løgene saftige, og vi dyrker kun de varianter, der giver den bedste, skarpe smag og sprøde konsistens.

Vores græskar forbliver søde og gyldne fordi vi arbejder med leverandører, der kun høster dem, når de er ved deres højdepunkt i modningsprocessen. Vores gulerødder er dyrket i sund jord, der er løs og fyldt med mineraler som gulerødderne kan absorbere og dermed opnå den søde smag og den lyse farve. Bedøm selv forskellen i vores produkter og hold udkig efter vores Knorr Sustainability Partnership logo.

Hvad man skal kigge efter på vores produkter

Lær hvordan vi mærker alle vores produkter med bæredygtigt fremskaffede ingredienser, så du ved præcis, hvad du får, og hvor du skal kigge.

The Knorr Sustainability Partnership

The Knorr Sustainability Partnership er vores måde at forpligte os til at vise, hvor vores ingredienser er bæredygtigt produceret og også, at ingrediensen opfylder vores standarder. De produkter, der allerede indeholder bæredygtigt fremskaffede ingredienser bærer "Knorr Sustainability Partnership"-logoet på bagsiden af Knorr-pakkerne.

Hvad du ser på vores emballage

Du vil også kunne se vores bæredygtigt fremskaffede ingredienser være fremhævet på forsiden af vores emballage på de brune mærkater, så du ved, hvilke ingredienser der er bæredygtigt fremskaffet. Hold øje med dem!

Der hvor vi er begyndt at bruge en specifik bæredygtigt fremskaffet ingrediens, vil vi give dig besked ved at give information både på forsiden og på bagsiden af vores emballage.