Vi introducerer Knorr Landmark Farms

Vi har begivet os ud på en udfordrende mission, der går ud på at fremskaffe 100% af vores landbrugsråvarer på bæredygtig vis inden 2020. Vi kræver også en masse fra vores leverandører og deres landmænd for, at de skal arbejde med os og hjælpe os med at nå vores mål. Det er derfor vi belønner gårde med de bedste praksisser med Knorr Landmark Farm status. Disse gårde har opfyldt alle kravene i vores bæredygtige landbrugspraksisser og eksemplificerer den guldstandard, som vi gerne så, at andre stilede efter. Vi tror på, at det er korrekt at belønne de gårde, der har arbejdet så hårdt for at værne om fremtiden. Disse er gårde, der også åbner deres døre for at dele fascinerende indsigter i hverdagen på gården, og der er passionerede omkring dyrkning af bæredygtige ingredienser.

Siden vi startede Knorr Landmark Farm-programmet i 2011, har vi nu belønnet over 25 gårde verden over med Knorr Landmark Farm status. Vi er stolte over, at disse gårde fører an som eksempler, og dermed hjælper vores andre landmænd med at realisere det positive aftryk, som bæredygtigt landbrug kan have på kvaliteten af deres afgrøder, effektiviteten af deres drift, og deres lokale miljø og dyreliv. Disse landmænd er i sandhed helte inden for bæredygtigt landbrug.

Kom et skridt nærmere på gårdene

Vi er stolte over at arbejde tæt sammen med landmænd på Knorr Landmark Farms og over at dele deres passionerede historier med dig. Vi arbejder sammen med landmænd, der dyrker persille i Bayern, og som laver biodiversitetsprojekter for at øge bestanden af bier, hvilket spiller en afgørende rolle i befrugtningen af planter. Vi har partnerskaber med bæredygtige tomatproducenter i Spanien, fx Transa, som dyrker tomater og producerer tomatpulver for Knorr i den spanske region Extremadura. Transa arbejder målrettet med dyrkningsteknikker, som hindrer udpining af jorden, reducerer brændstofforbruget, minimerer brugen af pesticider og beskytter og fremmer biodiversiteten.


Fra et besøg på Transa i Spanien

”Knorr Partnership Fund har ikke kun betydet en økonomisk støtte til vores projekter, men en hel inspiration for firmaet rettet mod en ny politik. ’Transa, Simply Sustainable’ er blevet vores nye motto og det er den milepæl, der har medført en ny retning for vores fremtid”, siger Rafael Carranza, administrerende direktør hos Transa.